پاول دورف: تلگرام ارسال اطلاعات مجرمان به دولت‌ها را از سال‌ها پیش شروع کرده بود خرید هاست با بهترین قیمت و کیفیت (راهنمای انتخاب هاست مناسب برای وب‌سایت شما) دلیل تأخیر در زمان انتشار بازی Assassin’s Creed Shadows مشخص شد پاسخ پازل امروز میجر (چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۳) زباله‌های الکترونیکی، نیمه تاریک فناوری | چه کسانی زباله الکترونیکی ایجاد می‌کنند؟   عکس و ویدئو از حمله موشکی سپاه به اسرائیل (۱۰ مهر ۱۴۰۳) دانشمندان ادعا می‌کنند همه‌گیری کرونا بر کره ماه تأثیر گذاشته است! حالا همه کاربران اندروید می‌توانند به Gemini Live دسترسی داشته باشند مایکروسافت نسخه جدید کوپایلوت را با ویژگی‌های جدید معرفی کرد | یک همراه هوش مصنوعی برای همه کاربران لباس فضانوردی چین برای فرود روی ماه رونمایی شد + ویدئو آیا موضوع رفع فیلترینگ به نتیجه می‌رسد؟ بریتانیا با تبدیل‌شدن به اولین کشوری که کاملاً زغال‌سنگ را کنار می‌گذارد چقدر ریسک کرد؟ پاسخ پازل امروز میجر (سه‌شنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۳) پاسخ سوال امروز تایم فارم (دوشنبه ۸ مهر ۱۴۰۳) پاسخ پازل امروز میجر (دوشنبه ۹ مهر ۱۴۰۳) چرا سونی درایو نوری را از پلی استیشن ۵ پرو حذف کرد؟ آخرین گزارش ایسپا از میزان استفاده مردم ایران از شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها (مهر ۱۴۰۳) + نمودار پاسخ پازل امروز میجر (یکشنبه ۸ مهر ۱۴۰۳) چه زمانی به آنتالیا سفر کنیم؟ سرور مجازی امارات؛ میزبانی از کشور همسایه پاسخ پازل امروز میجر (شنبه ۷ مهر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

فناوری تشخیص چهره  چطور به بی اخلاقی دامن می‌زند؟

  • کد خبر: ۷۵۲۴۲
  • ۰۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۹
فناوری تشخیص چهره  چطور به بی اخلاقی دامن می‌زند؟
تشخیص چهره همه‌گیر در چین برای کاربران تلفن همراه هوشمند و حالا استفاده از سیستم تشخیص چهره برای کودکان، چالشی است که باید به‌صورت جدی‌تر به آن‌ها پرداخته شود.

مریم شیعه زاده | شهرآرانیوز - چیزی حدود ۳ سال از شروع فعالیت‌های چین برای کاهش استفاده کودکان و نوجوانان از بازی‌های آنلاین می‌گذرد. حالا در تازه‌ترین تصمیم‌گیری، دولت چین اعلام کرده است که کودکان و نوجوانان زیر ۱۸ سال از ساعت ۱۰ شب تا ۸ صبح حق استفاده از بازی‌های آنلاین موبایلی را ندارند. این طرح که «پاسبانی نیمه‌شب» نام دارد، در ابتدا توسط شرکت بزرگ تنسنت اجرا می‌شود و سپس دیگر شرکت‌ها نیز موظف به پیاده‌سازی آن هستند. تنسنت اکنون این طرح را روی ۶۰ بازی موبایلی به مرحله اجرا درآورده است و تشخیص سن کاربران به عهده فناوری‌های تشخیص چهره و سیستم هویت‌یابی به‌وسیله دوربین تلفن همراه است.

 

پیش از این نیز در سال ۲۰۱۹ دولت چین در قانونی مصوب کرد که کودکان و نوجوانان در طول شبانه‌روز فقط می‌توانند ۹۰ دقیقه از بازی‌های آنلاین استفاده کنند و سپس دسترسی آن‌ها به بازی‌ها مسدود خواهد شد. این محدودیت در روز‌های تعطیل به ۳ ساعت می‌رسد و بد نیست بدانید در این کشور حتی دسترسی بزرگ‌سالان به برخی بازی‌ها نیز غیرممکن است. طبق آمار دولتی در کشور چین، ۷۴ درصد از کودکان و نوجوانان زیر ۱۸ سال از تلفن همراه هوشمند و اینترنت استفاده می‌کنند.

 

مقام‌های چینی می‌گویند که در سال‌های اخیر نزدیک‌بینی، اختلال تمرکز و اعتیاد به بازی‌های آنلاین افزایش یافته است و به این بهانه چنین قوانینی را وضع کرده‌اند. همه این‌ها در حالی است که موضوع تشخیص چهره در سال‌های اخیر به یکی از موضوعات اصلی حقوق بشر تبدیل شده است و آمازون و مایکروسافت ۲ شرکتی هستند که از توسعه نرم‌افزار‌های شناسایی چهره خود عقب‌نشینی کرده‌اند و علت آن را تقویت تعصبات و تبعیض‌های نژادی و جنسیتی بیان کرده‌اند. آمازون در سال‌های اخیر اجازه استفاده از سیستم‌های تشخیص چهره خود را به نهاد‌های حکومتی ازجمله پلیس نداده است.

 

تشخیص چهره همه‌گیر در چین برای کاربران تلفن همراه هوشمند و حالا استفاده از سیستم تشخیص چهره برای کودکان، چالشی است که باید به‌صورت جدی‌تر به آن‌ها پرداخته شود. احساس ترس و ناامنی شهروندان و غیردموکراتیک‌بودن این سیستم، ۲ موضوع مهم است و تحت‌نظربودن کاربران فضای مجازی به‌صورت دائمی، ناقض حریم خصوصی و ابزاری برای جلوگیری از آزادی‌های اجتماعی و مدنی به حساب می‌آید. به‌نظر می‌رسد حفاظت از حقوق اساسی انسان ازجمله آزادی بیان، به‌وسیله سیستم تشخیص چهره در آینده‌ای نه‌چندان دور با چالش‌های فراوانی مواجه خواهد شد.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->